Dissabte 5 de setembre


Dissabte 5 de setembre
 
12h. Pintada d'un mural per part del SEPC Gramenet.

Els companys del SEPC Gramenet pintaran un mural a l'espai de les festes, mentre l'arròs del dinar popular es comença a preparar. Vols arremangar-te i ajudar-los?

13h. Concert-vermut de Valentín Wallace i Juanito Piquete en acústic.

Aquest dos colomencs amenitzaran amb cançons combatives de sempre en acústic mentre fem el vermut esperant l'arròs de les festes!

14h. Dinar popular: arròs de verdures.

Un dels moments més esperats de les festes. El que aplega centenars de persones que ens retrobem després de l'estiu al voltant de la taula, amb el desitjat arròs de verdures de cada any, i ens prepara per al nou curs de lluita. Ja tens el teu tiquet?!

16h. Jocs d'aigua: mulla't contra la llei Wert! (espai c/ Víctor Hugo).

Després del dinar, des dels més petits fins als més grans podran gaudir amb professionals del lleure d'uns quants jocs infantils d'aigua en una gimcana ben moguda per combatre la calor i “mullar-se” contra la llei Wert: direm ben alt que apostem per una educació pública, popular i de qualitat! No us quedeu a casa: sortiu al carrer i reivindiqueu els espais de la ciutat per als més petits.

18h. Tallers de circ (espai c/ Víctor Hugo) i escola de castells amb la colla Laietans de Gramenet.

Tens ganes de conèixer més a fons el món del circ? Vine a les Alternatives i gaudiràs d’un taller de circ dinamitzat per professionals que prepararan activitats com teles acrobàtiques malabars, cercles, trapezi o slackline. I si t'agraden més els castells, al mateix espai tindràs la colla Laietans de Gramenet disposats a ensenyar-te tots els secrets dels castells. Vols provar-ho?

20.30h. Passi del documental [NO-RES] de Metromuster (2012) amb presentació per part de la productora.

Potser coneixeu aquesta productora pel epremiat documental Ciutat Morta, però tenen molts altres projectes a les seves esquenes. Ens vindran a presentar aquest documental, l'objectiu del qual és generar un debat social a dos nivells. Per una banda pretén parlar de la gentrificació i la conseqüent destrucció del patrimoni històric de la Barcelona obrera. Al mateix temps també posa damunt la taula el tema de la producció independent i l'ús de les llicències lliures com a alternativa a la precarització de la producció audiovisual tradicional. NO-RES fou el primer documental català finançat gràcies al micro-mecenatge i també la primera coproducció que TV3 du a terme sota llicències lliures (Creative Commons).

22.30h CONCERT: Ekys
00:00h CONCERT: The High Connection
1.45h CONCERT: Vadebo
3.30h DJ Sendo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada