Diumenge 6 de setembre


Diumenge 6 de setembre

14h. Concurs de truites (lliurament de les truites que participen a la 13.30h).

Anima't i participa amb la teva truita al concurs de truites de les Alternatives. No cal inscripció prèvia, només que la portis a la 13.30h a l'organització al c/Víctor Hugo i l'únic requisit imprescindible és que la teva elaboració tingui ous (o alguna opció vegana que els substitueixi!). A partir d'aquí, fes volar la teva imaginació, enamora amb la teva recepta i guanya un pack de cerveses artesanes de Santa Coloma Capfoguer!

18.30h. Espectacle teatral a la fresca: "Comando Impro" de la companyia Impro Barcelona.

Comando Impro és el desig de crear un espectacle de jocs fresc i directe. Inspirat en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch o Los Angeles de Charlie, proposem un equip que és capaç de tot per tal de complir el seu objectiu: aconseguir que la platea es mori de riure.

20h. Jam Session

Un dels moments de la festa que també ens fa il·lusió celebrar! La Jam Session de grups locals de la ciutat ha anat creixent en nombre de grups participants, de qualitat i de públic. És un goig i un orgull poder escoltar músics joves amb projectes musicals tan diversos, acompanyats dels 4 músics fixos a l'escenari que posa l'organització!

23h. Espectacle de foc amb Bruixes de Gramenet.

Per primer any des de la seva recent creació, la jove colla de les Bruixes de Gramenet seran les encarregades de l'espectacle de foc que donarà pas a l'últim concert de les Alternatives, la
cloenda de les festes del 2015!

23.30h. CONCERT Los Barrankillos

Concert comiat de la banda cabdal del panorama musical de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada